Cambridge en voetbal

Voetballen en afslanken gaat als moeder zijnde vaak helemaal niet samen. Als we naar het voetballen gaan kun je van alles vinden behalve iets waarmee je op je dieet kunt letten. Ik ben een vrouw die haar hele leven zowat op dieet heeft gestaan, waar dat aan ligt weten we niet maar ik kom altijd ontzettend vlug aan dus moet er dat ook weer op dezelfde manier af. Mijn arts heeft me vaak verteld dat zoiets een jojo effect heet. Wat het ook mag zijn of heten maakt niet uit, maar ik probeer me dus wel altijd op mijn gewicht te houden.

Daar ik de normale diëten vaak erg saai en vervelend vind en er ook nog eens een enorm slecht humeur van krijg wilde ik deze keer dus eens iets anders proberen. Ik ben niet zo´n grote eter maar alles wat zoet is trekt me erg wel aan en dat is foute boel natuurlijk wanneer je een dieet gaat doen. Ik ben dus eens opzoek gegaan naar een gemakkelijk te volgen dieet dat tevens anders is dan de normale wijze van afvallen waardoor ik het misschien wat langer vol zou kunnen houden. Zo kwam ik bij het Cambridge dieet terecht met heerlijke zoete drankmixen en een coach die mij zou gaan helpen om van m´n extra bagage af te komen. Ik ben er al een maand mee bezig en het is eerlijk gezegd een fantastische ervaring geweest, ik ben al flink wat kilo´s kwijt en als ik mee naar het voetballen ga met de kinderen neem ik zo´n drankmix en ben ik direct van mijn hongergevoel en dergelijke af, waardoor ik dus ook geen zin heb om iets te gaan kopen op het veld. Ik moet nog een paar weken doorgaan met het dieet maar het is zo gemakkelijk dat het me weinig moeite zal kosten mijn doel te bereiken. Dit is de eerste keer dat ik zoveel afgevallen ben en nu ook wat leukere kleding aan kan. Helemaal top dus voor moeders zoals wij!