Evenementen en de jeugd

Evenementen

Cgk-wildervank-veendam organiseert jaarlijks verschillende events, zowel voor de kinderen als de volwassenen. Zoals bijvoorbeeld ons sportkamp en zaalvoetbaltoernooien. Daarnaast organiseren we uitstapjes, maar ook een Sinterklaasavond (zonder zwarte piet). Voor ieder team is er wat wils. Financieel worden wij voor deze events gesteund door de supporters van onze club. Al vragen we vaak wel een kleine bijdrage van iedereen die meedoet om de kosten te kunnen dekken. Sowieso is onze contributie (vooral voor de jeugd) vrij laag en betaalbaar. Bijna elk jeugdteam speelt in een door een sponsor beschikbaar gesteld tenue. Dus gratis! Dat maakt cgk-wildervank-veendam ook zo aantrekkelijk voor een hoop ouders. Voor de jeugd geldt ook dat we minimaal 2 keer per week trainen en dat geldt niet voor alle verenigingen! Daarnaast wordt er dit jaar ook een groot blackjack evenement georganiseerd. Dit voor de leden en ouders die 18+ zijn. Zo kunnen de mensen die normaal online casino speelde nu blackjack spelen op de voetbalclub. Meer informatie volgt!

 

KLEINTJES

Bij cgk-wildervank-veendam krijgt iedereen veel kans om boven zichzelf uit te spelen. De doorstroming van de jeugd naar de senioren verloopt op basis van de getoonde competenties en het is dan ook eerder regel dan uitzondering dat dit plaatsvind. We hebben natuurlijk de Fjes, zoals iedere club, maar bij ons zit er nog een categorie voor. Dit noemen wij de konijntjes. Deze konijntjes zijn jonger dan 5 jaar en zij trainen op zondag en donderdagochtend. Het komt voor dat zij een wedstrijd spelen op zondagochtend tegen een andere vereniging die ook deze optie aanbied. Op deze manier kunnen de allerkleinsten een beetje wennen aan het spelen van een wedstrijd. Ook kunnen ze dan makkelijker doorstromen naar de Fjes als dit goed verloopt.

 

Uitwisselingsstudent

Een halve jaar in een andere land foetbalen. Dat is nu mogelijk dankzij onze nieuwe sponsor, Villa Koloniaal. Villa Koloniaal is een studentenhuis gelegen in het midden van Curaçao. Curaçao is een kleine eiland in het midden van het caribische zee.  In deze 6 maanden zouden de studenten in deze studentenhuis blijven. Het studentenhuis heeft een zwembad die de studenten kunnen lekker ervan genieten in hun vrije tijden. Ook is het studentenhuis midden het stad dus ze kunnen lekker in de stad lopen en nieuwe plekken ontdekken. De studenten gaan samen met een docent blijven om de veiligheid te garanderen.

Meer informatie over het vereeniging te lezen klik hier.